Pàgina d'inici » Dietari » Ja no ve d’aquí

Ja no ve d’aquí

Sóc més d’anticicló que no pas de depressions. M’agrada sentir la pluja de tant en tant, però m’estimo més l’anticicló. Altes pressions, la calma, la cosa estantissa. Hi ha la boira, és clar, i em sap greu pels qui toca patir-la. Hi ha, també, la no renovació de l’aire i la contaminació i ciutats envoltades per núvols de fum. Tot i així, més m’estimo l’anticicló. L’ambient gris, la depressió, em deprimeix. I el vent m’enerva. Es veu que sí, que l’anticicló embruta l’atmosfera i que això repercuteix negativament en la salut de la població. Bé, és molt fàcil: que prohibeixin també l’anticicló. Ja no ve d’aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s